Spänningen är Oooooliiiidlig....

I torsdags när jag kom hem och checkade posten så låg det ett brev från kirurgen där.... Jag tror jag satt med brevet i handen i gott och väl 5 minuter innan jag öppnade det.

JAG HAR FÅTT TID FÖR MIN ANDRA BEDÖMNING!!!!!

Den 19 april är det dags!

I brevet låg det också 3 remisser som jag ska ta med mig till vårdcentralens provtagning en vecka innan besöket. Det måste ju bli den 12e då. Jag ska också fylla i ett papper där jag lovar att jag förstått all info jag fått från kirurg, dietist, sjukgymnast och kurator. Och det har jag ju!! Kirurgen som var med på gruppinfon i februari tyckte ju att jag var väldigt välinformerad.
Sen så är jag ju inne och lusläser på viktop.se varje dag och tack vare alla underbara tjejer och killar, opade eller ej, så har man ju fått hur mycket information som helst... Både om lyckade operationer och såna med komplikationer.

Jag längtar, väntar, hoppas och gläds!!!

Jippie!!!!! Jippie!!!!! Jippie!!!!! Jippie!!!!! Jippie!!!!! Jippie!!!!! Jippie!!!!! Jippie!!!!!

Hoppet tog ett jätteskutt rätt upp i luften är jag fick prata med sköterskan på kirurgen häromdan ... Hon sa att de kommer att fixa en tid för slutlig bedömning nu i april!!! JAAAAAAA!!!!

Hon frågade om jag gått ner nåt i vikt och det har jag ju... 5kg... Jättebra tyckte hon.

Jag frågade också om jag kommer att få veta när open blir när jag träffar läkaren i april och det skulle jag!

Som det ser ut så är jag opad innan sommaren ialla fall!!

Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

Sååå... GLAD!!!

Just nu springer jag runt med lyckokänslor "kvillrande" runt i hela kroppen... Vårkänslor tror jag de kallas... Men även om inte våren var på väg så tror jag att jag hade varit lika lycklig...

Jag har precis börjat plugga igen. Samhällskunskap - inte såå upphetsande kanske men just nu är allt kul!! Efter samhällskunskapen ska jag läsa engelska och sen följer biologi och tyska... Hinner förmodligen precis bli klar innan högskolan börjar i höst.

Sen har jag ju, på mycket starka argument från sjukhuset, börjat lägga om min kost och dessutom cykla på träningscykeln. Har faktiskt tappat 5 (!) kg. OCH vissa tecken tyder på att det KAN bli op före sommaren i alla fall. Hoppas hoppas.

Positiv stress

Sitter och njuter av lugnet före stormen... Kl. 9.15 ska jag åka iväg till församlingshemmet för att ha den första av två barn/ungdomsgrupper... Barntimmarna (10 - 11.30) är väldigt roligt för barn i 3-5 årsåldern är så härliga. Miniorerna sen (17.30 - 19) med ungar mellan 6 och 10 år är betydligt "livligare"...   =)

Direkt efter barntimmarna idag så ska jag sätta mig och jobba lite med manuset till vårt (miniorernas) uppträdande på palmsöndagen (18 april). Det kommer att bli skitkul men vi måste ju börja repetera nu... har inte riktigt ordning på replikerna ännu... alla som vill ska ju få säga något...  PUH! Sen ska jag hämta dottern på skolan kl 12.50 och ta med henne in till stan för jag behöver köpa nya byxor. Kanske eventuellt en ny tunika också... beror på vad det kostar. Ska ta en sväng in på "apoteket Röda Näsan" och köpa lite gott inför fredagens utgång... Är ju dags för LADIES NIGHT. Fy sjutton vad kul det ska bli!!!! Sen gapar hyllorna i skafferi och kylskåp tomma så en rejäl storhandling behövs också.

Ska vi dessutom försöka klämma in en fika med bästa väninnan....? Kanske, jag får se vad klockan säger....

Nu är det dags att hoppa in i duschen... Skynda, skynda....

Jippie.... noll hål!

Var hos tandläkaren idag... NOLL HÅL!!!! Minns inte när jag hörde det senast... I alla fall vid första besöket... Jag har ganska sköra tänder så nåt litet rackarns hål brukar det alltid vara.... Nu behöver jag inte komma tillbaka förrän nästa vår.... Hurra hurra hurra!!!!

Jahaja... vad mer... hm.... Jo, jag fick en kallelse till en infoträff inför att jag ska börja plugga! Ska vara där den 13:e mars. Sen börjar jag förmodligen plugga den 19:e. I samband med kallelsen till träffen fick jag också intagningsbeskedet till att börja läsa ämnena: Biologi A och B, Engelska B, Samhällskunskap B och Tyska steg 1. Lär ju få plugga hela sommaren men vad gör det... DET SKA BLI SKITKUL!!!!
Den 15:e kan jag ansöka högskolan också... Sitter som på nålar och väntar.... Längtar...

Förra veckan var jag ju på gruppträffen med ett gäng som precis som jag vill bli viktopererade... Det var väldigt intressant men inte mycket ny information... Mer som en bekräftelse på det jag redan visste... Så nu är det bara att vänta på kirurgbesök nr 2 och då hoppas jag verkligen att de godkänner mig för op innan sommaren. Blir ju jobbigt att operera sig precis när man börjar högskolan... behöver lixom sommaren på mig att bli människa igen.

Jaja, jag får väl hoppa från en bro i taget. Först kommer infoträffen nästa vecka...

Frid

RSS 2.0