Hmmm...

Hur kan man bara fullständigt tappa intresse för någonting? En sak som länge varit hur intressant som helst betyder, en dag när man vaknar, ingenting längre? Har man varit ointresserad ett tag utan att man märkt det? Pga gammal vana? Undrar om det är som med det mesta, att intresset kommer tillbaka efter ett tag? Att allt går i vågor? Hoppas det.

Kram

Viktop.se

Kommer att starta en dagbok på www.viktop.se Vill man läsa den är det bara att kliva in och leta sig fram till forumet Dagbok och leta upp mig. På forumet heter jag Kaninan. :) Karina var upptaget och med tanke på de relativt nyinflyttade "Svenne och Lotta" tyckte jag att det passade väldigt bra.

Dagboken på Viktop.se kommer att ta en del tid så därför kommer det inte bli så värst många inlägg här på ett tag. Givetvis ska jag titta in då och då och ge en liten "up to date" om vad som händer i mitt liv.

Kramar "en masse"

Viktoperation...

Har i min jakt på info om viktoperationer hittat ett underbart forum: www.viktop.se 

Där kan man läsa måååånga viktopererades historier och undringar. Där finns även många som jag som ännu inte blivit opererade, eller som har fått sin op-tid och nu går och väntar.

Om det är någon som funderar på det här med viktop. Gå till forumet och kika lite!

RSS 2.0