Det é nåt halt under min fot...

"Å än slank hon dit, å än slank hon hit, å än slank hon ner i diket...." *nynnar*

Lite pirrigt att ge sig ut med bilen nu... speciellt som man fortfarande har sommardäcken på.... hujeda mig. Jag ska ju visserligen bara till verkstan så att de får byta däck åt mig, men ändå, det är en halvmil av nervkittlande slingervägskörning... puh.

Zzzzz......

Oja, oja, hur trött kan man va´?

Upp kl 5 köra drygt 16 mil, handla i närapå 3 timmar, köra tillbaka 16 mil, hämta barnen på fritis kl 14, handla mat, hem och laga mat, köra dottern till dansen kl 16, vänta där 1 timme, köra till dotterns miniorer (kyrkans barntimmar ungefär)som börjar 17.30, köra hem kl19, laga mat tillsammans med maken, klippa makens hår och nu sitter jag här..... Zzzzzzz...

G´natt......

Så var det med den saken....

Visste jag väl.... Jag hade nog kunnat få jobbet om jag hade kunnat nöja mig med en lön på ca 14 000 kr i månaden, HAHAHA. Det har jag ju idag... ska jag dessutom resa 10 mil om dagen och betala fritisavgift för två barn så skulle jag bli ca 3000 kr fattigare varje månad bara för "privilegiet" att jobba..... Va´ sjutton.... vissa månader efter räkningarna känns det som om man bara har ca 3 000 kr kvar  till mat och kläder för en hel familj.... Få den att gå ihop du!

Jaja, vi får väl se..... nu har jag visat upp mig för dem och talat om vad jag kan tänka mig för typ av jobb och vilken minimilön jag behöver.... Vem vet det kanske dyker upp nåt annat jobb om sisådär 4-5 år....

Ahhh......

Hoppas, hoppas......

Hjälp!

Nu klappade nervositeten till mig i huvudet med en oro hård som ett basebollträ.

Sitter och försöker förbereda mig för en anställningsintervju....... jätteläskigt..... den första på flera år känns det som.....
Inte för att jag vill ha jobbet men... det är ju alltig kul att bli påtänkt.... och om en kan tänka sig att anställa mig så måste det ju finnas fler?!

På tal om jobb ja, när jag var som mest nere då fick jag ett vykort från min chef med en önskan om att jag skulle krya på mig..... jag fick dessutom ett erbjudande om att gå ner i tid och bara arbeta förmiddagar till våren vilket hade passat mig perfekt, Då slipper men ju fritis till barnen och ärligt talat, den utgiften kan jag klara mig utan.....

Nej nu får jag sätta fart om jag ska hinna göra mig vacker inför intervjun.....

Bryt ihop och kom igen......

Märkligt det här med hur man fungerar.....? Bara att prata med en människa som förstår gör att man mår bättre.... Jag menar problemen försvinner ju inte.... och inte blir de mindre heller....... märkligt...?!

Var hos läkaren idag och fick en månads timeout. Ska tillåta mig själv att vara som ett barn i ett par dar, bara vara, gå på promenader, läsa böcker och inte känna några krav från min omgivning....... OCH i ett svagt ögonblick höll min kära make med om detta..... han vet inte vad han har lovat men hålla det det ska han. Det ska bli mycket roligt att se hur han klarar av att arbeta, laga mat, köra till och från aktiviteter, handla, väcka barn, lägga barn mm.

Nej nu är det dags att gå sätta på tv´n Dr Phil är på gång.......... Luv him

Tisdag

Tjaa.... nånstans ska man väl börja.....
Ledig dag, tack och lov att de inte ringde och bad mig jobba idag. Behövde verkligen en dag helt för mig själv. Att få sitta på soffan och inte göra nåt annat än att läsa den där boken som man är för trött för på kvällarna.

Har dessutom förnyat min sida hos GIviktkoll. Ska göra ett allvarligt försök att klara det denna gången, eller rättare sagt inte ett försök, den här gången GÅR det.

Heja mig!!!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0