Det ska va gött att leva... *sjunger*

Inatt sov jag hur gott som helst... Kunde för första gången på länge slappna av... Nu vet jag ju ATT jag kommer att bli opererad... Det är bara "näret" kvar :)

Jag pluggar på... sista rycket med samhällskunskapen... Hårda bud och jobba hela helgen blir det men det gör inget - Jag är sååå lyyycklig!!!

Den flytande kosten har jag lagt ner... måste samla mig inför de sista 2 veckorna inför operationen då det är STRIKT FLYT som gäller!! Inte ens en endaste liten knäckemacka får slinka ner... *snyft* ;) Jaja det är ju bara tillfälligt. Sen börjar mitt nya liv!! Jag längtar.

Kramar
KarinasomslårihoplaptopenochöppnarenkallciderNUÄRDETHELG!!!

JAAAAAAAAAAA

Jag fick godkänt för op...

Ligger högt på prioritetslistan så jag borde få en tid rätt snart... Sköterskan kunde inget lova men hon skulle göra sitt allra bästa för att jag ska få en så snabb tid som möjligt. UNDERBART!! Som det ser ut så blir jag verkligen opererad innan sommaren... Fy faan (ursäkta) va snygg jag kommer att vara nästa sommar... Och ännu bättre - Jag kommer förmodligen att bli av med alla mina smärtor i fötter, knän och höfter...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Tack alla darlingar för hållna tummar och tår.

Pössa

Idag

Har man sovit nåt inatt tro...? Inte så väldans mycket!!

Om ca 4 timmar är det jag som sitter i väntrummet utanför kirurgen... Hua... spännande...
Rapport kommer när jag kommer hem... Förhoppningsvis sent i eftermiddag eftersom jag - om jag blir godkänd - eventuellt ska prata med narkosläkaren, dietisten, sjukgymnasten och även ta EKG och en del andra prover... Det ska tydligen ta halva dan...

Jaja den som lever får se....

Håll tummarna!!

IllamåendeavnervositetKarina

Bättre idag...

Jag fuskade igår... På Elins vårfest så skulle jag grilla korv till barnen och själv dricka en sån där färdigblandad Naturdiet Kaffelatte... Funkade skitbra, va inte ens sugen på korven... MEN när jag, rätt hungrig, sätter sugröret i tetrapaken och börjar slörpa så är det KLUMPAR i den.... Ewwww... Va precis som om den skurit sig eller nåt... Faan... Tog en korv med bröd istället... Jag var ju skithungrig. Nåväl ny dag idag.

Vägde mig imorse... har totalt gått ner 7 kg på 2 månader. Å då gick jag upp 2 under påsken *rodnar*.

Är inte lika yr idag... kroppen börjar väl vänja sig... Jag tänker också tillåta mig att äta lite släta soppor och miniyougurt som komplement till Naturdieten.

Nu är det mindre än 23 timmar kvar...

Kram
Karinasomintetänkergeuppmedsinapromenadertrotsattdetblirskitväderimorgon.

... energi - vad är det?

Orken bara finns inte... men det är klart, på 5 påsar naturdiet à 103 kcal/st så händer det grejer i kroppen. Hjärnan bara "svamlar" känns det som... Har svårt att koncentrera mig. Jag vet att det blir bättre om ett par dagar så det är bara att hålla ut. Men det är inte jättelätt att fokusera på pluggandet.

Kl. 17.30 ska vi samlas och ha vårfest med Elins klass... Det ska grillas och vi ska gå poängpromenad... Spela brännboll står också på schemat... Blir skitkul med noll ork... Jaja smällar man får ta...

MEN... Håll i er nu... det är bara ca 48 timmar kvar nu!!!!

SvagafjantkramarfrånorkeslösKarina

...HUNGRIG!!!

Har börjat med att bara äta (dricka) VLCD idag... Lite yr i bollen men annars rätt okej... Jag tar Naturdiets Kaffelatte som är helt okej i smaken faktiskt.

Har talat om för maken att fr.o.m. idag och en tid framåt så är det han som lagar sin egen mat... OM han vill äta nåt alltså. Jag tänker inte vistas mer än nödvändigt i köket när jag ändå inte får äta nåt...
Barnen kommer jag att utfodra givetvis men det är smällar man får ta!

Äntligen är veckan här... Veckan då jag ska till kirurgen för bedömning... Nu är det bara 70 timmar kvar!!!


Tur att solen skiner...

När man går så här och väntar så är det bara en sak som cirkulerar i huvudet hela tiden. Nämligen själva målet för väntan. I mitt fall, just nu, är det ju ett visst läkarbesök... men det visste väl ingen... eller?.     ;)

Varför kan man inte bara vara nöjd i nuet? Varför skjuter jag hela tiden upp mitt liv i väntan på sedan?

Jag tror det är inbyggt i hur människan fungerar...

Tänk så här....

Om alla var nöjda med vad de hade så skulle ju inga nya saker uppfinnas... eller? Om alla var nöjda med den lön de hade så skulle ingen någonsin göra karriär...

Nä jag tror... Lite missnöjd... Lite längtan... Lite önskningar... Och en stooor portion humor... Det är livet!!!

OCH att kunna ta vara på vårsolen...

Puss på er...


...141 timmar... Det närmar sig.... *Fniss*

Ett steg till...

Jahapp... så har man varit hos "vampyrerna" på VC och blivit tappad på 4 rör blod.

Jag har därmed tagit ytterligare ett steg närmare open.

På torsdag nästa vecka ska jag ju till Dr. Bäwer och få min slutgiltiga bedömning och också, förhoppningsvis, min op-tid.

Helt sjukt egentligen men jag har börjat längta efter att få dra igång "innan-opflytet".

Jag hoppas ju på op i maj och enligt sköterskan på kirurgavd. så planerar de bara op för en månad i taget och hon sa att jag skulle få min op-tid vid besöket.

Våren är här och solen skiner. Framtiden har väl aldrig sett så ljus ut... I alla fall inte på länge...

...193 timmar....


...

...217 timmar...

..sitterochväntarpåatttidenskagå...

282 timmar kvar...

Glad Påsk

...suck...

384 timmar och 45 minuter kvar.

....Hmmmm...

Är jag tjatig?

Vaknade i morse med sprängande huvudvärk och en känsla av att vara alldeles övergiven. Med risk för att låta gnällig så... Varför är det aldrig någon som ringer för att kolla hur JAG mår? Är det för att ingen hinner innan jag redan ringt? Ringer JAG så ofta att ingen hinner sakna mig? Visst, jag förstår att folk har sina egna liv och att jag borde ha mitt (och det har jag ju faktiskt)... Men va faan? Ett litet telefonsamtal behöver inte vara flera timmar!
Jag vet... jag kan också glömma bort att ringa ibland och dagarna går så fort! Jag menar inte att skälla på någon utan bara på situationen.

Så förlåt mig mina nära o kära att jag gnäller lite men jag kommer nog inte att ringa på ett tag! Jag ska försöka hitta en balans i det här....

Puss o kram o allt... Jag vet att ni älskar mig ändå...     ;)


RSS 2.0