Va skojigt man kan ha det... :/

Julen har varit härlig... Om man bortser från det faktum att jag varit tvärsjuk med feber, hosta och en helt makalös smärta i halsen! Först nu börjar det ordna upp sig. Eller ja, hostan är ju kvar och en trötthet som sätter sig på humöret... Grrrr....
Lagom tills att jag började må lite bättre la sig maken i soffan och utvecklade en förkylning... Den har nu även fört med sig ett saftigt ryggskott så idag bär det av till en osteopat - ÄNTLIGEN! Som jag har tjatat. Han har ju ständigt problem med ryggen. Men nu ska det bli ordning och reda.

Jaha, julklappar då... Fick en ny mobiltelefon av maken! Underbart att få lägga undan den gamla tegelstenen... Kan dessutom ta hyfsade kort med den nya...



Inte illa för att bara vara 1,3 mpixels...

Nyåret närmar sig...
Årets meny blir betydligt enklare än vad den brukar men vi satsar på enkelt och gott i år:

Förrätt:
Räk-cocktail (typ)

Varmrätt:
Oxfilé med ugnsrostade rotgrönsaker och god sås

Efterrätt:
Chokladtårta på 70%-ig choklad med fyllning av svartvinbärspannacotta och vanilj

Till detta givetvis väl anpassade drycker.

Nästa år blir ett spännande sådant.
Den 19 januari ska jag till plastiken för bedömning inför bröstrekonstruktion och bukplastik! Samma dag börjar jag också min 9 veckor långa praktik på Varberg sjukhus. Hur kul som helst!
2009 är också året då jag och min älskling varit gifta i 10 år!

Jaja... nu får jag sätta fart med pluggandet jag egentligen satte mig vid datorn för att göra... Inget jullov här inte...

Ha det gott och fira in det nya året så att det blir dubbelt så bra som det som gått!!

Kram

Trött men gla´

Jag bara älskar att vara matte till min lilla Sally!!! Trots att jag måste gå upp flera ggr varje natt för att gå på kiss o bajs rundor ute. Hon har i alla fall slutat göra sitt inne.
På dagarna följer hon mig hack i häl nästan hela tiden. Bästa platsen är under min stol när jag sitter vid datorn och pluggar.

Vi går på härliga "lång"promenader (valpar ska ju inte gå så långa promenader men en och annan km blir det allt) Bästa svängen är när vi går ner längs grusvägen utanför tomten och ner till gamla campingen (som är nerlagd nu). Där på ängen kan jag släppa henne lös och så leker vi kurragömma och jage mellan höga grästuvor. Efter en sån sväng brukar Sally sova ganska länge :)


Kan det vara dags för en liten uppdatering av övriga saker i mitt liv nu...?
Utbildningen går jättebra! Har snart gjort halvvägs och jag blir bara mer och mer övertygad om att det är sjuksköterska jag är (säger inte "ska bli" för för mig är det inte bara ett yrke, det är faktiskt ett liv. Att utvecklas till sjuksköterska innebär sån omställning i både tanke och hjärta att man förändras för alltid)

Sitter också och väntar på kallelse till plastikkirurgen på Sahlgrenska för att få komma dit på bedömning angående min bröstrekonstruktion. Snart är det äntligen!!! dags. Jag ska även prata med dem om en bukplastik eftersom jag fick så hiskeligt ful mage efter viktnedgång och alla operationerna förra sommaren.

För ett tag sen så var jag och dottern på The Studio och blev sminkade och tog riktigt fina bilder...

   
Hon är så vacker min lilla prinsessa!!!

Kram alla


RSS 2.0