Snökaos...

Jaha, då ska dottern och maken dra till Sälen över sportlovet. Noggranna kontroller av vägverkets rapporter har pågått under flera dagar. Det kommer nog ta tid att ta sig upp dit. Jaja... de får köra försiktigt.

Snön är ju helt otrolig här, runt 70 cm i trädgården och lika mycket på taken. Får se vad jag kan hitta på för att få väck den innan taket ramlar in över huvudet på mig. Hunden tycker om det iallafall. Hon far som en mullvad genom snödrivorna och piper om att gå ut hela tiden.
Just nu snöar det inte. Klarbå himmel breder ut sig och jag ska försöka ta mig ut på en långpromenad med hunden senare.

Kram

BB

Första dagen på BB gjord. Riktigt mysigt men kanske inget jag vill jobba med. Det är på tok för lite sjukvård. Visst är det vård men inte på det vis jag trivs med, iallafall inte för tillfället. Jag vill vara där det händer saker och där min omvårdnad kan ha betydelse för patienten. Kanske låter lite egocentrerat men jag vill spela roll, betyda något...

Imorgon går jag 7-16 igen och på torsdag blir det 14-22 och sen är det tenta på fredag... Lite nervöst är det allt, men det borde gå bra.

Kramar

Kanske ändå...

Jaha? Börjar bli lite sugen på att starta upp bloggen igen. Det händer så mycket i mitt liv just nu så jag måste faktiskt skriva av mig lite.

Skallen börjar ställa in sig på att jag faktiskt snart ska arbeta som sjuksköterska! Jag känner mig verkligen som en nu. Det är mindre än 4 månader kvar.
C-uppsatsen gick bra och det känns som om den blev riktigt lyckad. Nu har man ju kandidatexamen! När den är publicerad lägger jag ut en länk här.

Just nu är jag ute på praktik och under en 9-veckorsperiod hoppar vi runt lite inom olika inriktningar - i förra veckan avslutade jag min 3-veckorspraktik inom psykiatrin. Den 3 veckorsperiod som börjar idag innebär i första veckan 3 dagar på BB. Ååååååå vad jag ska nosa på alla bebisar!! :) Nästa vecka är det operation, anestesi och gynmottagning som gäller och veckan därpå blir det förlossningen. Spännande som attans. Nästa 3-veckorsplacering börjar den 8 mars och då ska jag prova på distriktsköterskans sysslor. Efter dessa 9 veckor blir det en 5-veckorsplacering på avdelning inom den somatiska vården på sjukhuset. Då ska jag göra min bedside som blir mitt "examensprov" på mina praktiska kunskaper som sjuksköterska. När de 5 veckorna är över återstår det bara en ynka 5-veckors teoretisk kurs (förhoppningsvis palliativ omvårdnad) och sen är det examen. 4 juni smäller det!!!





RSS 2.0