... I vååårsoooolens glaaanss... *la la la la*

Nu åkte räfsan fram och gräsmattan fick sig en välbehövlig omgång (iallafall delar av den). Alla små pinnar som blåst ner ur mina vackra silverpilar måste ju bort innan det är dags för premiärrundan med gräsklipparen.

34226-33

Egentligen så skulle jag ha klippt ner dem i år men det får bli nästa vinter istället.

På min lilla runda i trädgården så hittade jag även detta lilla vårtecken:

34226-34

Dottern med sin bästa kompis. Studsmattan var den i särklass bästa investering vi gjort för barnens hälsa. Tio minuters hoppande motsvarar ca trettio minuters joggingrunda. Med tanke på att Elin mer eller mindre bor på studsmattan så fort vädret tillåter så har jag en rätt vältränad tjej en bit in på sommaren. Nu ska vi bara få upp ett skyddsnät också, så att de inte slår ihjäl sig om de skulle tappa balansen.


Nu e jag oxå South Parkare....

34226-31
Kolla vad likt det blev!!!

(Lite hjälp från underbara kusinen Lena)

Bröllopstårtan....

34226-29

Så här blev tårtan till svägerskans bröllop. Mycket uppskattad av både brudpar och gäster.



Truckförare...?

E det de jag ska bli när jag blir stor?
Har ett gammalt truckkort som jag inte haft användning för på 12 år, men igår var Adecco på Folkuniverstietet (där jag pluggar) och berättade om sin verksamhet. Då sa föreläsaren att truckförare är det nästan alltid ett behov av... Hmmm... tål att tänkas på. Skickade iallafall iväg en ansökan idag så får vi se vad det ger. 

Innebandyavslutning 4/4 - 06

34226-28

Stolt och inte så lite förväntansfull inför matchen mot de större grabbarna födda 95/96.


34226-27

Matchen är över, det blev en förlust med 8 - 7 (efter att alla i laget fått lägga varsin straff, som handikapp, vissa fick t.o.m. lägga 2 straffar)
Här tackar vårt underbara pojkar -97 för en bra match.

Mamma och pappa är stolta som få.

Ladies Night/Möhippa

Vi hade vansinnigt roligt! Svägerskan styrdes ut i en kycklinggul  "päls" som vi hade gjort ett litet fodral av, till denna "vackra" klänning så fick hon ha en krona (ett stooort gult gardinomtag) som vi sytt fast en lång tyllslöja i.

Denna gången var det Mexico-tema på Gästis och vi fick vara med i en tävling som först gick ut på att svara "si o no" på 10 frågor, sedan fick alla de som hade alla rätt vara med i en utslagstävling tills det bara var fyra kvar. Dessa fyra fick tävla i limbo tills två åkte ut. De sista två fick sjunga Quantanamera och publiken fick vara jury. Den som bjussade mest på sig själv vann givetvis. Och det var ju svägerskan i kycklinggult som vann. Väldigt lyckat!
Maten var ju givetvis en taco-buffé. Jättegod och STARK!
Framåt kvällen så kom vår största överraskning: Karaoke! Något som svägerskan bara älskar! Hon greppade micken och sjöng hela kvällen. (Jag har fortfarande ont i magen av allt skrattande), man kan verkligen säga att hon  bjöd på sig själv för nån skönsång var det inte tal om.
Spriten flödade och givetvis skulle man dricka tequila. Hu, gårdagen var inget kul, vi glömmer den!

Det var den lilla redogörelsen, Stooort tack till Gästgiveriet i Väröbacka som alltid gör det så trevligt på sina Ladies Nights!

RSS 2.0