Vardag...

Vinterdepp
Viktstopp
Humörsvängningar
Stress
Tråkkurs
... och lite kärlek ;)

Pluggar för fullt... psykologi och pedagogik... Lite trist!!
Tenta om 2 veckor och vet inte riktigt hur jag ska lägga upp pluggandet till den... Sen kommer nästa 5-veckorskurs och efter den är det praktik i 5 veckor... Det ska i alla fall bli väldigt intressant. Lite läskigt är det också... nu ska teorin omsättas i verklig kunskap... Hur ska jag kunna sticka nån? Eller ta blodtryck? Eller ge medicin? Visserligen är man övervakad hela tiden men jag har ju så svårt för det där med att göra fel. Jag ställer väldigt höga krav på mig själv. Säkert mycket högre än vad nån annan gör på mig. Och tänk om nån blir arg? Eller, Gud förbjude, tänk om jag skadar någon?

Kärleken står vid min sida men får inte mycket gensvar just nu... har lixom ingen energi över till honom... det blir bättre när solen kommer tillbaka och dagarna blir längre.

I söndagsbilagan till GT så fick man en kod som gav två månaders gratis medlemsskap till Giviktkoll.se... gick med där... tänkte få lite koll på vad jag käkar eftersom vikten står still... Väger ca 88 kg nu och har mer eller mindre stått still sen ett par månader nu... Tror jag äter för lite... Behöver dessutom röra på mig mer... Ska ta tag i promenaderna på riktigt igen... går lixom bara ut när jag har tid nu... och det vet man ju hur det blir med det...

Jaja... puss o kram o allt sånt där...

Nytt år - Nya tider

Aldrig har jag väl inlett ett år med så hoppfulla förväntningar som nu!!

Fortsatt viktminskning
Studierna går över förväntan (även om det är tungt just nu)
Kärleken frodas
Humöret är jämnare
Barnen är stora nog att vara någorlunda självgående

Ja det ser onekligen ljust ut...

Just nu pluggar jag till ett litteraturseminarie som ska vara imorgon...
Samtidigt försöker jag få ordning på hemtentan som ska lämnas in senast på lördag (12e jan)
SAMTIDIGT pluggar jag till den skriftliga tentan vi har på lördag (12e jan den med)
*Suck, pust och stön*

Men sen är höstterminen slut och vårterminen tar vid... Om ca 11 veckor så ska jag ut på praktik... På vårdavdelning på sjukhuset... Undrar var jag hamnar? Har ju legat inne som patient på både 2A och 2B... Vet inte om jag vill hamna på någon av dem... men det kanske hade varit kul att se avdelningen från det andra hållet så att säga... Jaja den som lever får se. Kul ska det bli iallafall!!

Kärleken och jag har det helt underbart!! Vi är som två nyförälskade tonåringar (nåja). Tror det beror på viktminskningen. Och det för att jag har blivit gladare och mer mottaglig för min mans uppvaktning. För han uppvaktade mig även innan open... så honom beror det inte på (inte så mycket iallafall, men visst tycker han det är roligare och sexigare med en smal fru).

Vikten ja... gick upp 1 kg under julhelgen... hmpf... Har gått ner det igen så vågen står på nytt på 89 kg. Får nog kämpa lite för att bli av med de resterande 9 kg som jag vill tappa innan jag tror jag är nöjd...
Ska faktiskt börja träna "kärringjympa" (typ friskis) tillsammans med en klasskamrat idag... Ska bli kul att ha nån att träna tillsammans med. Då kan man sporra varann de dagar det känns lite tyngre att ta sig iväg till jympahallen.

Julen var mycket lyckad... Alla var supernöjda med sina klappar (verkade det iallafall) Fast nöjdast var nog den största sonen (med sina nya tajta svarta jeans, nitbälte, örhänge mm) Som jag skrev i ett tidigare inlägg så gick mellandagarna åt till styling av honom... Han var snygg innan men ännu snyggare blev han!! Mamma får skaffa bössa tror jag ;)

     
Två pojkar i spänd förväntan och en mamma strängt tillsagd att göra sig så liten som möjligt i hörnet så att dotterns alla klappar får plats...


image108

Sonen efter styling...

RSS 2.0