Jogging...

Har joggat för andra gången... Går över förväntan måste jag erkänna. I onsdags blev det 4,2 km och då sprang jag nog i alla fall 60 % av vägen... 30 minuter tog det. På lördag bär det av igen... samma sträcka.

Har lyckats få liv i badrumsvågen igen.... Stannade på 87,5 kg i morse... inte illa!!!

Kram på er soldyrkare nu ska jag ut i solstolen o njuuuta lite


;)

Jobba!!

Idag börjar jag jobba!!
Ska bli helt vansinnigt kul... Jobbar mellan 14.30 och 21.30 på demensboende i Åsa.

Annars händer det inte så mycket just nu... Går mina sista veckor i skolan... Slutar den 30e Maj... Hoppas jag får tillräckligt många dagar med jobb för att väga upp bristen på studiestöd. Jag tänker dock inte jobba HELA sommaren. Två veckors semester blir det i alla fall. Mannen har semester v 29 - 32 så två av dem blir det... Nåt kul får man väl hitta på med barnen under dessa veckor.

Stora sonen kommer nog och bor här i 2 veckor... känns mycket bra, för man är ju lite orolig för vad som hittas på i stan... Han kan ju inte bara dra runt där hela sommaren. För nåt sommarjobb lär han ju inte få. Man måste ju söka själv och det är ju lite si och så med den motivationen. Om någon har nåt bra tips om hur man kan få honom att förstå allvaret - att han måste jobba i sommar, så mottages detta tacksamt. Mina samtal verkar inte ge nåt resultat. Han säger bara "ja, jag veeet, jag ska söka denna veckan" och så händer det absolut ingenting. Det börjar ju lixom brinna i knutarna nu... Grrrrrr....

Liten update på mat och viktfronten då...
Äter kanske lite väl lite grönsaker men annars funkar det bra... Vikten står fortfarande still (pendlar mellan 86 -88 kg). Just nu vet jag inte vad jag väger för batteriet i vågen måste bytas.
Men jag och maken har gjort en deal... Vi ska börja jogga!!! He he... Jag avskyr egentligen att jogga men jag ska ge det en chans (till). Kanske är det roligare när man joggar med sin kärlek...

=)

RSS 2.0