Ladies Night/Möhippa

Vi hade vansinnigt roligt! Svägerskan styrdes ut i en kycklinggul  "päls" som vi hade gjort ett litet fodral av, till denna "vackra" klänning så fick hon ha en krona (ett stooort gult gardinomtag) som vi sytt fast en lång tyllslöja i.

Denna gången var det Mexico-tema på Gästis och vi fick vara med i en tävling som först gick ut på att svara "si o no" på 10 frågor, sedan fick alla de som hade alla rätt vara med i en utslagstävling tills det bara var fyra kvar. Dessa fyra fick tävla i limbo tills två åkte ut. De sista två fick sjunga Quantanamera och publiken fick vara jury. Den som bjussade mest på sig själv vann givetvis. Och det var ju svägerskan i kycklinggult som vann. Väldigt lyckat!
Maten var ju givetvis en taco-buffé. Jättegod och STARK!
Framåt kvällen så kom vår största överraskning: Karaoke! Något som svägerskan bara älskar! Hon greppade micken och sjöng hela kvällen. (Jag har fortfarande ont i magen av allt skrattande), man kan verkligen säga att hon  bjöd på sig själv för nån skönsång var det inte tal om.
Spriten flödade och givetvis skulle man dricka tequila. Hu, gårdagen var inget kul, vi glömmer den!

Det var den lilla redogörelsen, Stooort tack till Gästgiveriet i Väröbacka som alltid gör det så trevligt på sina Ladies Nights!

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej där party-animal :)

Låter som en väldigt lyckad kväll och kanske kan du låna svägerskan pippgula kreation till påsklunchen :)

KRAM - sköt om dig!

2006-04-03 @ 18:38:38
URL: http://lena.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0