Lilla Lotta!

34226-80

Nu har äntilgen lilla Lotta hittat hem. Gosigare tjej får man leta efter, inga som helst problem att hålla i famnen och hon kommer direkt fram till burdörren när man kallar på henne. Det verkar som att hon kan bli riktigt bra när hon blir större (hon är ju bara 7 veckor). Det är full fart på henne, så när vi släpper ner henne i inhängnaden så skuttar hon runt i flygande fläng och försöker få fart på den liiite försiktigare Svenne. Han tittar mest fånigt på henne :)

När vi skulle presentera Lotta och Svenne för varandra så blev det lite tokigt.... Svenne visade omedelbart att han är en kanin och hoppade hejdlöst på Lotta för att försöka göra småkaniner! Har han ju inte mycket för kan jag säga. Varken han eller Lotta är könsmogna! Men för säkerhets skull så har jag nu på morgonen ringt till en veterinär för att kolla upp om man kan kastrera honom redan nu. Det kan ju vara så också att djuraffären där vi köpte honom tog lite fel på hur gammal han är. Jaja, vi får se, vi får se. Tillsvidare har vi byggt en liten avskiljare för att hålla isär dem när vi inte kan vara med dem.

34226-81

Lotta ligger uppe på den röda lådan till höger och Svenne sitter nog och funderar på hur han ska ta sig in till henne.

Nu ska jag gå ut och gosa lite med Svenne. Han kräver mer uppmärksamhet just nu eftersom han inte är lika tam som sin väninna.

Hej så länge.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0