Kaninslott...

Familjen ska få tillökning. En liten kolsvart dvärgvädursflicka ska flytta hem till oss i augusti. Hon ska få bli en utekanin så maken håller på att bygga en liten (?) bur där hon kan bo hela året.

34226-77

Säga vad man vill om byggiver men när min älskling hittar på då blir det rejält. Hoppas lilla kaninen inte får torgskräck bara :)

Vad ska då lilla kaninflickan heta? Någon som har några bra förslag på namn? Namndebatten är nämligen i full gång. Förslag finns på "Blixten", "Twisten" och "Råttan" (makens givetvis), tycker väl personligen inte riktigt om något av namnen men det blir väl barnen som får bestämma.

Har läst på nätet en hel del om just dvärgvädurskaninen och det verkar vara en populär kanin att träna hinderhoppning med.... vi får väl kolla om barnen är intresserade att träna bara, det kan ju bli en bra hobby om de tycker det är kul. Lite nyttigare än att sitta framför datorn hela dagarna. (Vilket de inte får men gärna hade velat.)

Kommentarer
Postat av: Annika*~

Åååh, nu blir vi avis på er som ska få en alldeles egen kanin! Det har Gibson önskat sig i många år... men han får fortfarande nöja sig med låtsasvarianten. Fast han erbjuder sig gärna att komma och leka med eran, he he!? Må så gott!

2006-07-25 @ 09:57:20
URL: http://starwings.se/beachboys
Postat av: Karina

Gison e sååå välkommen så länge kanin inte står på menyn...?! ;)

2006-07-25 @ 11:06:30
URL: http://karinaslillasvarta.blogg.se
Postat av: Karina igen

Gibson ska det va juh....

2006-07-25 @ 11:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0