Legoland

Vi kunde inte ha valt bättre tidpunkt att åka till Legoland, eller joo... kanske... det kunde ha varit lite svalare väder.
Vi åkte hemifrån kl 07.00 på tisdagen den 17:e och kom fram till Legoland vi ett-tiden. Där stannade vi till ca kl åtta. det var tur att det blåste lite för annars hade det varit outhärdligt. Det var ca 30 grader varmt och jättemycket folk! Efter Legoland åkte vi till hotellet i Kolding och checkade in innan vi åt middag, vi kom inte i säng förrän halv tolv. Då gick det nästan inte att sova för det kändes som om det var hundra grader varmt i rummet... PUH! På onsdagsmorgonen gick maken och svägerskan upp redan klockan sju... för här skulle åkas till tyskland och inhandlas alkohol. Det fick plats ganska mycket i en kombi :)
Jag och svågern tog under tiden barnen och åkte i förväg till Legoland och inledde dag 2 med att stå i kö till diverse attraktioner. Vid halv två-snåret dök tysklandsshopparna upp och gjorde oss sällskap. Den här dagen var ännu varmare än föregående, dessutom så blåste det nästan ingenting. Framåt fyra-tiden började ungarna att ge upp av värmen och då drog vi oss mot utgångenoch åkte till hotellet igen. Det blev ytterligare en i stort sett sömnlös natt innan vi på torsdagen den 20:e åkte hem. Vi hade väldigt roligt, men båda barnen var överrens om att, nästa gång vi ska till Danmark så åker vi till badhotellet i Fredrikshamn, för det är ännu roligare där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0