Nyårsmeny 07
Bättre sent än aldrig... Här kommer årets meny:
Förrätt 1:
Parmarulle & Tapenadsnittar & Ostkex med löjrom
Förrätt 2:
Jordärtskocksoppa med chiliräkor
Varmrätt:
Helstekt oxfilé med Gorgonzolatäcke och Senaps- och Kantarellpotatis
Efterrätt:
Kolapaj med röda bär och vaniljglass
(Jaa... Vi gör det lätt för oss i år och tar recepten rakt av från Buffé December)
Gott Nytt År!!!
Förrätt 1:
Parmarulle & Tapenadsnittar & Ostkex med löjrom
Förrätt 2:
Jordärtskocksoppa med chiliräkor
Varmrätt:
Helstekt oxfilé med Gorgonzolatäcke och Senaps- och Kantarellpotatis
Efterrätt:
Kolapaj med röda bär och vaniljglass
(Jaa... Vi gör det lätt för oss i år och tar recepten rakt av från Buffé December)
Gott Nytt År!!!
Kommentarer
Trackback